Octopus UFO crasht, windmolen stuk

Een onbekend object, met gigantische tentakels heeft gisterenavond een windmolen nabij een Engels dorpje compleet geramd. Schade: de windmolen is ernstig beschadigd, één rotor is mysterieus verdwenen, de twee andere omgevouwen. Engelse UFO experts spreken van één van de meest onverklaarbare ufo waarnemingen ooit.

Lokale bewoners zagen rond vier uur in de namiddag een oranje vlammende bal, recht op de metershoge windmolen afvliegen. Na de crash was het object in rook opgegaan, net als één van de vleugels van de windmolen.

Dorpsbewoners vertellen dat het object grote tentakels had: “Het was net een octopus.” De 71-jarige Lesley Whittingham wist de explosie vast te leggen met haar fotocamera.

Op het moment van de crash waren er volgens de Engelse luchtverkeersleiding geen vliegtuigen in de buurt van het dorp. Het Britse UFO meldpunt spreekt van een unieke UFO waarneming. Uren voor de crash ontving het meldpunt al diverse telefoontje over oranje lichtballen. De believers zijn erg opgewonden om de mogelijke komst van de marsmannetjes. Dat wordt dus Chinese ballonnen oplaten, dat schijnen ze leuk te vinden.

Wij hebben zo onze twijfels, we moeten niet direct overal de marsmannetjes de schuld van krijgen. Ook zij hebben waarschijnlijk net als onze Marokkaanse landgenoten hun buik vol van deze stigmatisering. Volgens de getuigenverklaring is een andere dader veel aannemelijker, we hebben al erg lang niets meer van het vliegende spaghetti monster gehoord.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>