Best hoax ’11: Labiele kattenliefhebster zoekt vriendje

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Dit is Debbie, deze knappe blondine is niet ons nichtje, maar we vonden haar filmpje op een Amerikaanse datingsite. Debbie is op zoek naar een leuke jongen om samen leuke dingen te doen.

“Het is de eerste keer dat ik aan online dating doe, dus ik ben tegelijkertijd zenuwachtig en opgewonden”, giechelt de blonde Debbie. “Ik ga iets zeggen over wat ik leuk vind en ik hoop dat ik enkele reacties zal krijgen.”

Debbie’s nieuwe vriendje moet haar echter wel delen met haar obsessie voor katten: “Ik hou van katten. Ik hou van elke kat. Ik hou echt van katten. Ik wil ze gewoon allemaal knuffelen, wat natuurlijk gek is, want ik kan niet elke kat knuffelen. Maar ik wil het zo graag”, zegt ze terwijl ze emotioneel wordt en de tranen over haar wangen biggelen. Ineens lijkt Debbie zich te ontpoppen als een labiele kattenliefhebster.

Rest ons nog twee belangrijke vragen: Zou jij haar doen? En is Debbie misschien een actrice? Wie goed luistert, hoort op de achtergrond iemand lachen op 2:20. Inderdaad hartstikke nep, Debbie is een typetje van een Amerikaanse cabaretière,

Meer Best hoax ’11

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>