Bewijs: Michael Jackson niet dood (filmpje)

Hoe hard wil je het bewijs hebben? Op hoax.blog.nl speculeerden we al vaker dat Michael Jackson niet zou zijn overleden, maar de speculaties lijken steeds meer op feiten te worden.

Op het internet zijn filmpjes opgedoken hoe een ‘overleden’ Michael Jackson uit de ziekenwagen stapt.
Een toevallig passant filmpde hoe de ziekenwagen aankwam bij het ziekenhuis. In dat ziekenhuis zou the King of Pop zijn laatste bed hebben gevonden, maar op het filmpje dat is gemaakt, zien we Michael Jackson duidelijk uit de ziekenwagen stappen. Wat denk jij? Waar of niet waar?

Update: Filmpje is nep!

Bekijk meer bewijsmateriaal

facebook share facebook share

37 Reacties // Reageer

37 thoughts on “Bewijs: Michael Jackson niet dood (filmpje)

 1. Bullshit

  Ziekenauto was Rood!

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Meer bewijs: Michael Jackson niet dood (filmpje) | Hoax

 3. ellen

  weet het eerlijk gezegd niet meer.michael had natuurlijk geen leven meer.moest vermomd en met een leger beveiligers de straat op.maar om nou je eigen dood in scene te zetten.maar ja,alles kan.en die begravenis duurt wel erg lang.1 groot mysterie.

    /   Reply  / 
 4. Svenja

  Het is allemaal wel heel verdacht, er zijn meerdere mysteries rond Michael’s dood. Ik weet niet meer wat ik moet geloven, er zijn genoeg mensen die graag zouden willen dat hij nog leeft en die worden hierdoor meer en meer gek gemaakt, in feite. En over de ziekenwagen, die was inderdaad rood. Maar de auto die in dit filmpje getoond word moet een wagen zijn van de lijkschouwing, gezien de naam ;-)

    /   Reply  / 
 5. casper

  Neej, de auto’s hadden hetzelfde kenteken…
  Anders kan elke idioot zich verkleden als michael en in zo’n soort auto uitstappen…
  Het was hetzelfde kenteken, dat is het grootste bewijs.

    /   Reply  / 
 6. casper

  Bij 0:26 zie je het kenteken, wazig.
  Computernerds hadden het wat scherper zien te krijgen, dat zag je op een andere foto.
  Weet alleen niet waar die foto is..

    /   Reply  / 
 7. lydia

  Zou hij echt nog leven?

    /   Reply  / 
 8. Elma nieuwlaats

  Ik weet het niet meer hoor er word wel zoveel mystery van gemaakt wat moet ik er nu nog van geloven?????????????????
  de ene zegd dat hij vermoord is door die arts en de andere zegt dat hij nog leeft ook vandaar die dubbelgangers die hij heeft rond lopen?,en andere zegt dat hij al 2 jaar dood is wie lieg daar nou om?probeerd nou iedereen die secene met te spelen?,was maar waar dat hij nog leeft(ik zou dol graag willen alicht!,dat willen wij allemaal als fans,maar daar ga je toch je leven niet op spel voor zetten als dat waar zou zijn???
  I’am speechless
  de media maakt daar wel zoveel ophef van!
  STOP DAAR MEE’its not funny,do you understand?
  hoe kan nou iemand die al overleden is plosseling weer leven dat lijkt mij sterk,dan moet mijn moeder ook ergens zijn die nog leeft nou goed!
  wie heeft nou zulke sterkte verhalen verzonnen?
  typisch de MDEIA!

    /   Reply  / 
  1. Sena

   helemaal gelijk meid. ik bedoel wat hebben mensen toch

   Ps. jammer van je moeder sterkte

     /   Reply  / 
 9. lydia

  Als je dat filmpje ziet dat jij eruit springt, zijn postuur is hetzelfde, zijn haar, je zou toch zweren dat hij het is.
  Als hij het echt in scene heeft gezet omdat hij die 50 optredens niet aankon is wel de consequentie dat hij zich nooit meer in de openbaarheid mag laten zien.

  Als fan wil je zo ontzettend graag weten of hij nog leeft!

    /   Reply  / 
 10. Moi1965

  @denise

  het betreft hier geen ziekenauto maar de auto van de begrafenisondernemer (coroner)

    /   Reply  / 
 11. julliezijnzooooodom

  zijn jullie nou zo dom,,
  wat denk je nou het kan toch ook familie zijn,
  en ze doen natuurlijk hetzelfde kenteken zodat mensen denken dat hij in deze wagen ligt , zodat de pers deze gaat volgen, en vervolgens zit hij in een andere auto ,,

    /   Reply  / 
 12. slimmerik

  KENTEKEN IS HET ZELFDE SUKKELS DAT KUN JE TOG DUIDELIJK ZIEN

    /   Reply  / 
 13. leila

  Ja echt…..Michael was ruim 1.80!!!!! Hij is gekrompen op dit filmpje…..

    /   Reply  / 
  1. an 23

   Michael was absoluut geen 1.80,om precies te zijn, hij was 1.75

     /   Reply  / 
 14. macy

  dat mensen dat nog geloven ook pff zo dom.

    /   Reply  / 
 15. Patrick

  Is nep.
  Het nummer bord en de ziekenwagen zijn hetzelfde alleen zit op deze ziekenwagen links onder het nummerbord een sticker en dat had de ziekenwagen waarin hij werd mee genomen niet.

    /   Reply  / 
 16. -------

  dslkvh;WVHOw;vgWO’HVO’;hvo

    /   Reply  / 
 17. Eric

  Die Fucking media maken de mensen gek! En sommigen geloven het ook nog niet te geloven! Vind het ook allemaal wel heel toevallig dat de filmpjes zo wazig zijn, daardoor zou het hem kunnen zijn, Hou toch op!!! Hij is gewoon dood! hoe hard het ook is voor sommige mensen(waaronder ik) het is niet anders! Dus hou op met al die rare media zaken en ga iets anders nuttigs doen dan al deze onzin aan te horen!

    /   Reply  / 
 18. Eric

  wat voor bewijs wil je nog meer

  Het moet niet gekker worden: Michael Jackson blijkt toch echt dood te zijn. Althans, het filmpje waarin de zanger levend uit het lijkschouwersbusje stapt, is nep. Het was een grap van het Duitse tv-station RTL.

  Het was een experiment om te laten zien hoe makkelijk het is om geruchten via internet te verspreiden.”We hadden een persbericht verspreid voordat de film online ging, waarin stond dat het nep was, maar toen het er eenmaal op stond, werd het heel snel overgenomen”, zegt een woordvoerder van RTL.

  Bron: NOS

    /   Reply  / 
 19. Pingback: Kanye West toch springlevend uit dode Ferrari | Hoax

 20. elma

  waanzinnig,kun je het nog veel erger be denken,THE MEDIA IS DOOD FUCKING ZIEK<met alles ze ook maar proberen om de michaelfans ermee op te kast te krijgen,MIchaelfans geloof er nou a.u,b niet in om je daar door je gek te laten maken!door die sukkels,want zij zijn zelf hartsikken gestoord!MICHAEL is gewoon dood daarmee AMEN!hoe erg het ook voor ons is als Mjfans,GOD zal deze gestoorde gekken ook wel een les geven!want ze zijn hypo door de duivel!

    /   Reply  / 
 21. NINA

  ik vind het niet

    /   Reply  / 
 22. Pingback: Best hoax ā€™09: Michael Jackson leeft! (YouTube) | Hoax

 23. eline

  hij is dood!!!!!!!!!!!
  dit is vreselijk!!!!!!!!!!!!

  :0

    /   Reply  / 
  1. Elma

   ze maken alleen de fans er gek mee,meer ook niet!
   al die filmpjes zijn nep,ze kunnen net zo goed een nep michael daar voor in die beelden gebruiken,De Echte is Dood hoe erg het ook is,anders hoefde ze geen rechtzaak tegen dr,conrad murray te spannen,jatoch?
   er lopen maar genoeg dubbelganger die erop lijken.
   en daar proberen ze je ongelovig in te krijgen.
   denk je nou echt dat michael zijn leven in scene zou zetten ach kom nou daar is hij de type niet voor!
   Gewoon niet meer in die SUCKS MEDIA GELOVEN dat zou michael van boven uit de hemel ook niet willen!
   The PAPARAZZI is the DuVEL!
   Michael blijft voor eeuwig in my hart en in mij gedachte
   ik ben een exsteme fan van hem!

     /   Reply  / 
   1. Prinsess Michael 1

    eerst twijfelde ik, het bewijs was groot om te geloven dat hij niet dood was, en het zou echt SUPER zijn. Nu weet ik dat het al zo lang is en dat hij echt dood is.

    WE WILL MISS YOU Michael!
    R.I.P

      /   Reply  / 
   2. jamila

    ten eerste misschien komt die rechtzaak er niet eens dat kan jaren uitworden gesteld en ten tweede mr.murray kan er ook niks aan doen en ten derde michael jacksen moest akkoord gaan voor die meer medicijnen dus het ook een beetje zijn eigen schuld!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
 24. BASSIE

  hij is dood helaas maar in onze hart blijft hij altijd leven!!

    /   Reply  / 
 25. jamila

  ik kon het niet geloven dat hij dood was dus nu geloof ik dat hij leeft en trouwens je laat een man van 50 toch niet door laten gaan met zingen dan ben je gewoon dom.

    /   Reply  / 
 26. manon

  ik vind het jamer dat michael dood is maar ik ben er zo ven van dat ik in slaap valt ik mis hem heel erig maar ik denk aan hem ik vin dit liedtje leuk van michael smooth criminal dat is zo leuk love you michael ik hou van hem

    /   Reply  / 
 27. manon

  i love you michael

    /   Reply  / 
 28. manon

  ik mis heel veel michael ik moet er veel om heilen dat hij dood is maar ik heb heel veel poosters van ik geef elke nacht 10 kusjes op de pooster i love you michael

    /   Reply  / 
 29. manon

  ik zing vak een lied voor hem dan zie ik hem in de hemel dan geef hij aan mij een knip oog aan mij met de ster dat moet je eg gaan doen dan mag ik al tijd een wens doen mijn wens was dat ik naar arbiedenland gaan maar de wens was gelukt en daar was het heel leuk je kanden pluken aan tekenen spuurtog doen van allis maar als ik naar de hemel gaat dan ga ik op bezoek bij michael en dan ga ik ook een liedtje zingen dan zal hij wel om huilen I LOVE YOU michael

    /   Reply  / 
 30. marieke

  Laten we hopen dat deze man nu eindelijk rust heeft gevonden .
  Het hele internet staat bol van de zo genaamde bewijzen .Het loopt helaas de spuigaten uit! Maar echte concteete aanwijzingen zijnb er niet zo veel .Deze filmpjes wijzen wel duidelijk in een richting van andere personen .Er klopt iets duidelijk niet wie durft de waarheid te vertellen ? Er zit een groot geheim ergens verborgen .

    /   Reply  / 
 31. marieke

  een mismakende grap bah ! Kom dan met de waarheid op de proppen en lieg niet ! Deze mensen moesten zich schamen en diep ook .
  Roddels over michael gaan maar door { arme kinderen } Hij zou zich voordoen als vrouw met blonde haren / of als ene Dave Dave /
  Hij zou over de hele wereld gespot zijn van Mexico tot Nieuw- Zeeland aan toe .De wereld op het internet staat voor een groot deel vol onzin . een klein deel probeert de waarheid te vinden .
  Iedereen zijn of haar mening maar er zit wel een stink lucht aan deze zaak dat is me wel duidelijk geworden . Een ding zit mij dwars als meer dan honderd uur aan film matriaal hebt waar zijn die dan gebleven ?

    /   Reply  / 
 32. marieke

  Weten jullie met wie hij boven aan de pagina op de foto staat ?
  Jullie kennen deze man vast wel Gelller . Met dat spraakmakend programma op tv. Hij heeft ooit een behoorlijk aanvaring met Michael gehad . Hij werd midden in een opnamen van een BBC programma gebeld door Michael . Zijn gezicht sprak boekdelen.
  Deze man altijd in het zwart gekleed is een enorme babbelkous . Vertel die man zo min mogelijk , Hij wil alles weten .
  Kleste mij en mijn moeder de oren van het hooft .des tijds.
  Hij ruikt altijd naar knoflook . Michael mocht deze man niet meer

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>