DNA-test bewijst: langgerekte schedels zijn niet van mensen. Wel van aliens?

In Parcas in Peru zijn in 1928 al langgerekte schedels van zo’n 3000 jaar oud gevonden. Nu zijn er DNA-testen gedaan en wat blijkt, de schedels zijn misschien niet van oermensen, maar van een heel andere soort wezens. Aliens?

Een expert zei dat hij niet zeker weet waar hij de schedels in de evolutie moet plaatsen. Eerder werd gedacht dat ze de rare vorm hadden door bijvoorbeeld de druk van de aarde, maar inmiddels zeggen verschillende professoren dat dat toch niet kan, meldt International Business Times.

De langgerekte schedels. Bron: Wikimedia Commons

Voorlopig durft nog niemand te speculeren wat er precies aan de hand is. Wat denk jij? Aliens, of is er een andere verklaring?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “DNA-test bewijst: langgerekte schedels zijn niet van mensen. Wel van aliens?

  1. Marinke

    Het boek De Inwijding van Elizabeth Haich verklaart hoe er in vroeger tijden een ras op aarde leefde dat het geestelijke manifesteerde en daarom een bijbehorende langgerekte schedel had, hun hersenen waren verder ontwikkeld om het onbewuste bewust te kunnen beleven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>