Daar gaan we weer: ook Jim Carrey dood verklaard

Het is weer zover hoor, een nieuwe doodverklaring gaat rond op de sociale media. “Zondag rond elf uur ’s morgens is onze geliefde acteur Jim Carrey om het leven gekomen. Hij werd op 17 januari 1962 geboren in Newmarket. Hij zal gemist worden, maar niet vergeten. Laat alsjeblieft je medeleven blijken door deze pagina te liken en te reageren”, stond onder andere op Facebook. Dat meldt Inquisitr.com.

Volgens de site zou de Facebookgroep in het weekend een miljoen likes gekregen hebben. De pagina was woensdag niet meer te vinden.

Bron: sxc.hu

Op maandag zouden zoveel mensen de geruchten over Carreys dood geloven dat zijn woordvoerders een verklaring naar buiten brachten. “Hij staat op een lange lijst van celebrities die slachtoffer zijn geworden van deze hoax. Hij is gewoon in leven en het gaat goed met hem. Stop alles wat je op het internet ziet te geloven, zeiden ze volgens Inquistitr.com.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daar gaan we weer: ook Jim Carrey dood verklaard

  1. Gloria

    Wie verzint zoiets? Ziek gewoon!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>