Beanie Baby knuffels uit jaren 90′ gevuld met spinneneitjes!

Op het internet circuleert al een tijdje het bericht dat de populaire Beanie Baby knuffels die in de jaren ’90 zijn gemaakt, gevuld zijn met spinneneitjes van de bruine kluizenaar.

Iehl! De eitjes van de bruine kluizenaar schijnen nu eindelijk uit te komen, een beetje gif van deze spin – ook wel bekend als de viool spin- kan zorgen dat je huid afsterft.Ā Reden genoeg voor mensen die hun knuffel uit de jaren 90′ nog hadden bewaard, flink de kriebels te krijgen. Gelukkig hoeft niemand bang te zijn dat er uit hun Beanie knuffel een horde giftige spinnen zal kruipen, want het bericht is een hoax om mensen flink de stuipen op het lijf te jagen. Er is dus helemaal niets van waar!

Ik ben niet bang voor spinnen, maar krijg van zo’n hoax wel flink de kriebels! Wat vinden jullie ervan?!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>