Best hoax ’08: Nog meer nepnaakt en fake-sekstapes

Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodjeaap verhalen van 2008.

We hadden al de valse naaktfoto’s van Sarah Palin en de ‘dat zijn mij tieten niet’, uitgelekte Playboyreportage van zangeres Do, maar er is meer, veel meer. En dat willen we jou in deze koude dagen zeker niet onthouden.

De eerste maanden van 2008 beginnen al heet, volgens diverse bronnen is er een sekstape in omloop waarin een drugsgebruikende en copulerende Britney Spears is te zien. In het filmpje (NSFW) is Britney dertig minuten lang te zien in alle ondenkbare standjes, overigens samen met twee onbekende vrouwen en een man. Even lijkt het erop dat mevrouw nu echt de voogdij over haar kinderen kan vergeten, maar jammer het hele filmpje is een grote nepper.
En we hebben nog een faker. Bejaardenseks dit keer, met Jimi Hendrix in de hoofdrol. In het filmpje afkomstig van de pornofirma Vivid Entertainment, heeft de gitaarvirtuoos seks met twee brunettes in een schaars verlichte slaapkamer.

Het gezicht van Jimi is maar een paar seconden te zien. En het gefriemel duurt maar een minuut of 11. Maar door een retrospectief van Hendrix’ loopbaan in de jaren ’60 toe te voegen heeft het productiebedrijf er in totaal 45 minuten op een band te proppen. Oude bekende van de rocklegende laten echter weten dat de video een hoax is.

De natte droom van Hans Laroes, de nieuwe chick van het Journaal is goed bronmateriaal voor een leuk geknutselde decolleté remake video. Zo zag u Laila Abid maar één keer, dat is dus nu.

Tot slot nog een paar stilstaande beelden. Honderden mannen zochten dit jaar naar dit meisje (ook zonder beha-tje). De tiener zou haar camera, merk Panasonic Lumix, met de betreffende pikante plaatjes hebben verloren op het grasdak van de Albert Heijn aan het Museumplein te Amsterdam. Via een doorstuurmail wordt opgeroepen het meisje op te sporen zodat haar camera en de foto’s aan haar kan worden terugbezorgd. Een vette hoax, waar zelfs Geenstijl intuint. De foto’s van het meisje zijn al jaren hier te bekijken. En we hebben er nog één, de Engelse zochten zich deze zomer kwijt naar deze chick, en natuurlijk ook hartstikke nep.

De kiekjes van Palin hadden we al uitgebreid gecensureerd en daarom behouden we ons nu even van commentaar.

Poll: Best hoax ’08?

Wat is de beste hoax van 2008?

 • Clown Bassie bezwangert vrouw (52%)
 • Openingsceremonie olympische spelen China (10%)
 • Terminaal patiënt vraagt plaat aan bij Giel (9%)
 • Ingevroren Bigfoot is apenpakje (7%)
 • Youtube doet de Rickroll (6%)
 • Nep-gast nept Jensen (5%)
 • Elvis leeft nog steeds, Groen Links doet kamervragen (4%)
 • Verliefde terrorist houdt vliegtuig aan de grond (4%)
 • Naaktfoto’s Sarah Palin (3%)
 • Iran kloont raket (2%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:
Openingsceremonie olympische spelen, Naaktfoto’s Sarah Palin. Nog meer nepnaakt en fake-sekstapes, Nep-gast nept Jensen, Clown Bassie bezwangert vrouw, Iran kloont raket, Terminaal patiënt vraagt plaat aan bij Giel, Youtube doet de Rickroll, Elvis leeft nog steeds, Verliefde terrorist houdt vliegtuig aan de grond, Ingevroren Bigfoot is apenpakje

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Best hoax ’08: Nog meer nepnaakt en fake-sekstapes

 1. Pingback: De tien grootste hoaxen van 2008 | Hoax

 2. André de Hooge

  Gelijk vernietigen die troep!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>