Waarom FKA Twigs Kristin Stewart niet in de buurt van Robert Pattinson wil

Het voormalig Twilight stel, was eindelijk in dezelfde ruimte tijdens de 2014 Hollywood Film Awards, maar dit was zeker niet te danken aan het nieuwe liefje van Robert Pattinson.

Ongemakkelijk
Een ‘reünie’ zat er dus niet in, aangezien FKA Twigs de huidige vriendin van Robert Kristin Stewart niet in de buurt wil hebben. Reden hiervoor? Volgens een bron was dit de enige manier waarop Robert zijn liefde aan Twigs kon bewijzen en dat hij Kristin niet meer ziet zitten.’Helaas zorgde dit voor een zeer ongemakkelijke situatie met Kristin tijdens de Hollywood Films Awards’, aldus de bron. Robert was de hele avond erg gespannen en kon niet wachten totdat hij naar huis kon. Hij wilde maar één ding: zo snel mogelijk weg!

Stille hoop
Zodra de awardshow begon was de vogel gevlogen, Robert vertrok naar huis. Het negeren van Kristin was om te bewijzen dat het voor 100 procent over zijn ex heen is. Missie geslaagd. Of toch niet? Volgens een bron had Kristin de stille hoop dat ze nog even met haar ex kon praten omdat ze hem al heel lang niet had gezien. Helaas voor Kristin, ging dat niet door. Ik ben benieuwd wat Kristin nog voor Robert voelt! Wat denken jullie?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>