R.I.P. Macaulay Culkin

Facebookgangers en Twitteraars zijn diepbedroefd, het schijnt dat de acteur Macaulay Culkin, die als kind wereldwijde beroemdheid vergaarde door zijn rol als Kevin McCallister in de Home Alone films, is overleden.

Bron: sxc.hu

Het bericht
Op Facebook en Twitter verscheen het bericht dat de 34-jarige Macaulay Culkin dood is aangetroffen in zijn appartement, nadat een familielid de politie had gevraagd om een kijkje te nemen.

Niet waar!
Het bericht van zijn overlijden is niet waar, het is wederom een hoax. De Amerikaanse acteur kampt wel al jarenlang met een heroïneverslaving, die uiteindelijk zijn dood kan worden. Dit is immers de grootste angst van zijn familie en vrienden. Ze zijn altijd bezorgd zijn dat Macaulay Culkin niet oud zal worden. Erg naar voor zijn vrienden en familieom een paar keer per jaar zo’n nepbericht te krijgen. In april dit jaar ging er namelijk ook al een bericht rond dat de acteur was overleden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>