Verloren stam leeft in Amazon warenhuis!

In Swansea, Engeland is een verloren stam ontdekt. In het Amazon’s Swansea warenhuis zijn ‘s nachts opnames gemaakt van een stam, die tot voor kort in het diepste geheim leefde in onontdekte gedeeltes van het warenhuis.

Bron: sxc.hu

Grommen en piepgeluiden
Antropologen – wetenschappers die het menselijk gedrag bestuderen hebben ze de naam ‘the pickers’ – mensen die fruit en groenten stelen- gegeven. Ze communiceren door naar elkaar te grommen en piepgeluiden te maken en leven een erg primitief bestaan.

Echte jagers
The pickers vermijden alle moderne technologie, sterker nog ze lijken bang te zijn voor ingepakte TV’s en elektrische tandenborstels. Toen onderzoekers hen benaderden en opperden dat ze een doos konden openen reageerden ze met angst, alsof het een groot taboe is. Wellicht angst voor wraakacties van hun ‘god’. De stam leeft als echte jagers, een leven die niet in de moderne wereld past.

Aflevering X-Factor dodelijk
Gezondheidsproblemen zijn een groot probleem voor ‘the pickers’, want ze hebben geen immuniteit ontwikkeld tegen westerse ziektes. De griep kan de kop kosten. Ook kampen ze met mentale problemen omdat ze te weinig weten van de westerse beschaving, zo zou het kijken van een aflevering van X-Factor dodelijk zijn.

Hmm.. dit klinkt erg ongeloofwaardig en dat is het ook! Het is een satirisch verhaal om iedereen te foppen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>