Patrick Schwarznegger & Miley Cyrus: is een droom die uitkomt!

Patrick en Miley zijn een hot stel! Maar wie had ooit gedacht dat Miley Cyrus en Patrick Schwarznegger een koppel zouden worden? Nou, er is een persoon die dat altijd al zag zitten, Patrick zelf!

Bron: sxc.huCelebrity crush
Patrick vindt alles geweldig aan Miley, alles wat ze doet daar houdt hij van – inclusief haar obscene optredens- ze is zijn droom die uitkomt! ‘Miley is al jaren de celebrity crush van Patrick, zijn droom komt nu uit. Ze is zo cool en hij vindt het fantastisch om met haar om te gaan. Ze hebben zoveel lol samen’, dit onthulde een bron aan Hollywoodlife.com.

Droomvrouw
Schattig hoor! Doet me denken aan Wesley Snijder die Yolanthe altijd al zijn droomvrouw vond en waarbij zijn droom werd vervuld. Maar om terug te komen op Miley en Patrick, het is leuk om te zien dat de twee aan het daten zijn! Daten was voor Miley al even geleden – haar laatste ex was Liam Hemsworth- goed om te zien dat ze nu iemand heeft ontmoet die alles leuk vind aan haar.

Wat denken jullie, is dit ware liefde?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>