Romeo Beckham verdient meer dan zijn grote broer Brooklyn

De op een na oudste Beckhem telg, Romeo verdient met zijn nieuwe baan als model een grote smak met geld.

Romeo verdient 45.000 pond
De 12-jarige Romeo verdient met zijn modellenbaan voor Burberry zo’n 45.000 pond. Hij is momenteel één van de best betaalde modellen ter wereld: hij verdient zo’n 93.75 pond per minuut. Een behoorlijk goed betaalde baan voor een 12-jarige!

Slechts een ‘schijntje’
Het riante salaris
van Romeo staat sterk in contrast met het salaris met zijn grote broer Brooklyn, die als ober bij een Frans restaurant in Londen niet meer dan 2.68 pond per uur krijgt. De 15-jarige Brooklyn is geen vreemde in de modellenwereld, zo stond hij onlangs in The New York Times Style Magazine model voor Prada- en Gapkleding. Echter schijnt dat hij in vergelijking met zijn kleine broertje slechts een ‘schijntje’ betaald kreeg voor deze modellenklus.

Ach, iedereen moet hard werken voor zijn geld, alleen vind ik een salaris van 45.000 pond voor een 12-jarig model wel over de top! Wat vinden jullie ervan?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>