Schoonmoeder Miley Cyrus niet blij

Miley Cyrus en Patrick Schwarznegger zijn zoals eerder gemeld net aan het daten, maar hier is niet iedereen blij mee.

Bron: sxc.hu

Zo meldt Hollywoodlife.com, die dit van een bron heeft vernomen. Het schijnt dat Maria Shriver de moeder van Patrick, niet wild enthousiast is over haar nieuwe schoondochter. Ze maakt zich erg veel zorgen om de invloed die Miley heeft op het leven van haar zoon, omdat ze weet waar Miley voor staat: ‘seks’, ‘drugs’ en ‘rock ‘n roll’. Maria vind Miley slecht nieuws, ze ziet haar liever gaan dan komen. Maar aangezien Maria een welgemanierde vrouw is zal ze dit nooit van de daken schreeuwen. Volgens een bron pakt Maria het Miley probleem een geheel andere manier aan, namelijk Patrick herenigen met één zijn ex-vriendinnen. Wat? Ja, je hoort het goed en ze denkt dat dit nog gaat werken ook.

Nou, Maria ik wens je veel succes maar ik denk niet dat het gaat lukken. Immers, als je een twee mensen uit elkaar probeert te drijven, drijf je ze juist naar elkaar toe. Ik ben wel benieuwd hoelang de relatie tussen Miley en Patrick zal duren. Hoelang denken jullie dat deze relatie standhoudt? Laat het hieronder weten!

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>