Hoe is het toch met… het ballonjongetje?

Weet je nog in 2009? De hele wereld geloofde dat een jongen onder een opgestegen ballon bungelde. De brandweer en politie organiseerden een grote reddingsactie… alleen bleek toen dat de jongen helemaal niet onder de ballon hing. Hij zat in een doos op zolder verstopt.

De familie had de actie op touw gezet, omdat ze een eigen realityprogramma wilde. Redelijk bizar hè…  Het is gewoon alweer vijf jaar geleden. Dat vond Uproxx.com een mooi moment om eens te kijken hoe het nu met de ballonjongen is. Inmiddels schijnt ie in een metalband te zitten: The Heene Boyz. Het hele verhaal kun je hier checken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>