Naïef pubermeisje is afperser te slim af

Waar gebeurd! Meisje chat met jongen en het wordt steeds gezellig. Zo gezellig dat de naïeve bakvis haar truitje uittrekt en naakt voor haar webcam gaat zitten. De jongen van 15 blijkt echter niet wie hij zegt dat hij is. De slimme puber in de dop maakt enkele screenshots en dreigt deze openbaar te maken wanneer het meisje niet betaald Gotcha?

Mooi niet dus, meisje blijkt toch niet op haar achterhoofd gevallen, schakelt de politie in en spreekt met de jongen af hem op de Dam in Amsterdam het geld te overhandigen. Daar wordt de jongen echter opgewacht en ingerekend door een agent in burger. De bewuste foto is nooit online verschenen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>