9/11: ‘Torens opgeblazen met explosieven’

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

Een van de eerste theorieën die de ronde deed oe de 911 aanslag was dat dat de torens met behulp van vooraf geplaatste explosieven zijn ingestort. Volgens deze conspiracy theorie zijn de North en South Tower niet ingestort door de  vliegtuigen die zich in de torens boorden.

Er zouden vooraf explosieven in de gebouwen geplaatst zijn, die de torens gecontroleerd tot ontploffing gebracht zouden hebben. En dit alles zodat de Amerikaanse regering een reden had om oorlog te voeren tegen Irak.

Volgens experts kan een vliegtuig dat brand veroorzaakt, nooit  hebben gezorgd voor een instorting:  “De torens zouden hierdoor nooit helemaal ingestort zijn, zeker niet met de snelheid waarmee het gebeurde, zonder dat er sprake zou zijn van verborgen explosieven die de structuur van de gebouwen verzwakten”.

Misschien iets te veel WarFare gespeeld, meneer Bush?

Meer 9/11 complotten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “9/11: ‘Torens opgeblazen met explosieven’

  1. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>