Aardbeving: Gelderse papegaai valt van stok (YouTube)

Gisterenavond rond negen uur werd Nederland getroffen door een aardbeving, van 4,6 op de schaal van richter. Nu het weer licht is geworden wordt de schade pas echt duidelijk, de Gelderse papegaai Peter is van zijn stok gekukeld. Omroep Gelderland was er als de kippen bij.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Aardbeving: Gelderse papegaai valt van stok (YouTube)

  1. Anoniem

    Knap zielig voor die vogel ! Mijn hond werd ook gek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>