9/11: ‘Tourist of death’

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

Daar sta je dan, na een lange reis is het dan eindelijk zover. Je bent in New York! En dan sta je zomaar ineens op de top van één van de WTC torens. Je vraagt iemand om een foto van je te maken, maar wat de toerist niet doorheeft is dat achter hem, een vliegtuig opdoemt.

Zijn fototoestel werd later tussen de puinhopen van de twee world trade centers gevonden. Daarop is een foto te zien van de (erg warm geklede) toerist op de top van een van de twee Twin Towers. Achter de death-tourist zien we het eerste vliegtuig waarmee de ramp van 9/11 is begonnen.

Meer 9/11 complotten


facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “9/11: ‘Tourist of death’

 1. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 hoaxen | Hoax

 2. Iemanddjee

  En dan blijft zo een Camera nog heel denk je?

    /   Reply  / 
 3. Iemanddjee

  Dacht het mooi niet. ;) ;)

    /   Reply  / 
 4. Pingback: 10 jaar oude 9/11 hoax zorgt nog steeds voor commotie | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>