9/11: ‘Pentagon geraakt door raket’

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

Het zou volgens aanhangers van deze complottheorie niet de vlucht American Airlines 77 zijn geweest die zich in het Pentagon boorde, maar een raket, gelanceerd vanuit Amerika.

Aanhangers van deze theorie zijn van mening dat het gat van 18 meter breed in het Pentagon, nooit veroorzaakt kan zijn door een vliegtuig van 38 meter breed en 47 meter lang; namelijk de boeing 757.

Ook de vorm van het gat, wat veel weg heeft van een vliegtuig, kan volgens experts nooit veroorzaakt zijn door een boeing 757. Sommigen vergelijken het met een tekenfilm; vliegtuig landt in gebouw, en laat vliegtuig-vormig gat achter.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “9/11: ‘Pentagon geraakt door raket’

  1. appel

    Ja dat blijft vreemd.
    en nu?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>