9/11: ‘Het waren aliens!’

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieƫn rondom 9/11.

Er zijn ook mensen die beweren dat het aliens waren die de aanslagen hebben gepleegd op 11 september. David Icke zegt zelfs dat het reptiel aliens zijn die van vorm kunnen veranderen, en zo de wereld in zijn greep hebben.

Er zijn volgens Icke te veel onduidelijkheden omtrent de aanslagen: deze kunnen makkelijk verklaard worden door de bemoeienis van aliens.

De aliens zijn volgens Icke getransformeerd in Mohammed Atta en zijn handlangers en hebben zo de aanslagen gepleegd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “9/11: ‘Het waren aliens!’

  1. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>