9/11: ‘WTC 7 opgeblazen met explosieven’

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

Gebouw nr. 7 was de derde wolkenkrabber die tot puin is verworden op 11 september 2001. Het was geen vliegtuig, volgens de regering waren het voornamelijk vuurhaarden die het gebouw hebben doen instorten. Ware het niet dat volgens experts dit dan het eerste stalen gebouw zou zijn wat door vuur is ingestort.

Het team wat de instorting onderzocht werd volgens ooggetuigen weggehouden van de rampplek. Tegen de tijd dat zij hun rapport publiceerden, rond mei 2002, was al het bewijs al vernietigd, menen aanhangers.

Daarnaast kwam in 2007 aan het licht dat de nieuwszenders CNN en BBC berichtten over het instorten van gebouw nr. 7 vóórdat het daadwerkelijk plaatsvond.

Kijk en oordeel zelf.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “9/11: ‘WTC 7 opgeblazen met explosieven’

 1. Wout van Sas

  Hallo Fred,

  Ik vroeg me af wat jou theorie over 911 is. Het gebouw ingestort waarvan de oorzaak de twee vliegtuigen?

  Grt

    /   Reply  / 
 2. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

 3. Pingback: Onthulling: ‘WTC 7 stortte in na brand’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>