9/11: Aanslag Twin Towers voorspeld op dollar biljet

Op 11 september 2001 boorden zich twee vliegtuigen in de torens van het WTC in New York, ook stortte een vliegtuig neer in Pennsylvania en landde een vierde vliegtuig op het Pentagon. Hoax.blog.nl herhaalt de grootste complottheorieën rondom 9/11.

Als de Amerikanen iets beter hadden opgelet was er waarschijnlijk veel leed bespaard gebleven, de tragische aanslag op de Twin Towers was namelijk gemakkelijk te voorspellen door een 20 dollar biljet te vouwen.

Zie hieronder hoe het biljet te vouwen, om de brandende Twin Towers op één kant, een brandend Pentagon op de andere kant, en de woorden Osama op de bovenkant te kunnen zien. En 9+11= 20 ook nog eens dollar, dat kan bijna geen toeval zijn.

Meer 9/11 complotten

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “9/11: Aanslag Twin Towers voorspeld op dollar biljet

  1. Pingback: 9/11: De grootste 9/11 complottheorie hoaxen | Hoax

  2. raymond janssen

    dat911 een leugen was maar de waarheit is dat nu 4 swastica gebouwen worden bemand met militairen 911 sieg heil

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>