Het mirakel van de zwevende steen

Uit onze mailbox, een foto van een zwevende steen. Het rotsblok ligt in een dorpje in de regio Al-Hassa te Saoedi-Arabië. En zou elk jaar, gedurende de maand april, 30 centimeter boven de grond zweven.

De natuurlijke kracht zou worden veroorzaakt door de kracht van Allah en ontstaan zijn door de moord van een terrorist, die zich achter de rots verstopte, 17 jaar geleden, ook in april. Het bloed van de moord zou nog steeds zichtbaar zijn op de steen. Dorpsbewoners hebben al enkele keren geprobeerd de schoon te krijgen, maar de bloedvlek keert telkens terug.

Knap staaltje digitale manipulatie en terroristen verheerlijking. Steen bestaat wel, maar wordt in werkelijkheid ondersteund door kleinere stenen. Vermoordde terrorist heeft het veel te druk met zijn 72 maagden.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Het mirakel van de zwevende steen

 1. Lezer van dit bericht

  Dit kan niet waar zijn. Zwevende stenen bestaan niet. Is er geen meer informatie over beschikbaar?

    /   Reply  / 
  1. Jolien van de Griendt

   Klopt, dit bericht gaat dan ook over de hoax.

     /   Reply  / 
 2. 89.98.83.xxx

  Zien is geloven……succes.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>