Vrouwelijke overvallers laten borsten zien

Even een politieberichtje tussendoor: De Franse politie vraagt mannen zich bij pinautomaten goed te concentreren en niet te laten afleiden.

In Parijse hoofdstad zijn twee jongedames actief die pinnende mannen met hun borsten proberen af te leiden. Zo maakte ze bij een bejaarde man het hoofd op hol, maar tegelijk ook 300 euro afhandig.

De twee knappe dames sloegen hun slag toen het slachtoffer zijn pincode had ingevoerd. Op dat moment toonde een van de dames haar borsten. Terwijl de man zijn ogen niet kon afhouden van een van de vrouwen, haalde de andere dame 300 euro van zijn rekening.

De overval werd op camera’s geregistreerd, maar de vrouwen konden niet worden herkend worden. “We raden iedereen die geld afhaalt aan een automaat, aan zich te concentreren op wat hij aan het doen is en zich niet te laten afleiden, hoe aantrekkelijk het uitzicht ook is”, waarschuwt een Parijse politiewoordvoerder.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vrouwelijke overvallers laten borsten zien

 1. Pingback: Naakte meisjes wassen autoruit | Hoax

 2. Pingback: Overval met blote borsten | Hoax

 3. Stere

  ik zou niet durfen in mijn naky vooooooor de pin automaat zou staan alle jongens kijken ahhhhhhhhhhhh egt niet vijn maar sex ben ja allen dat isteminste ansers

    /   Reply  / 
 4. Lou Lou

  Dit bericht komt elk jaar rond deze tijd weer in de media terug. Ik geloof er helemaal niks van.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>