Willem Alexander wenst Mexico de klote (YouTube)

De Mexicanen mogen dan wel de Mexicaanse griep hebben uitgezaaid, het zijn nog steeds geen kwaaie jongens. Echter daar is onze eigen kroonprins Willem Alexander het absoluut niet mee eens. “Mexico moet naar de klote”, verkondigde hij in een toespraak.

Foutje van de vertaler, in de toespraak pleitte de kroonprins voor duurzame energie, hij wilde zijn verhaal in het Engels kracht bijzetten met een Mexicaans gezegde: “een slapende garnaal wordt meegenomen door het getij.”
Voor het woord getij koos zijn Argentijnse vertaler echter voor ‘chingada’, dat het in Mexicaans ook wel ‘verneukt worden’ of ‘naar de klote gaan’ betekent. Zo zegt onze prins dus eigenlijk: “Met een slappe lul kan je niet neuken.” FAIL!

Prins Willem is in Mexico samen met zijn moeder en meisje Maxima. Tijdens het staatsbezoek staan stadsontwikkeling, energie en klimaatverandering centraal.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Willem Alexander wenst Mexico de klote (YouTube)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>