Kanye West toch springlevend uit dode Ferrari

Rapper Kanye West is deze week de meest dood gewaande artiest op internet. Vanaf dinsdag gonsde het van de berichten dat de rapper zou zijn omgekomen bij een bizar verkeersongeval in Los Angeles. Het gerucht vond zijn oorsprong op een valse in elkaar geknutselde kopie van de website van Fox News. Vervolgens werd het verhaal opgepikt door gebruikers van microblogdienst Twitter.

In het nep nieuwsbericht stond dat Kanye West woensdagochtend om het leven was gekomen bij een ongeluk met twee luxe auto’s. Er was één dode (Kanye), één gewonde en twee anderen die mee moesten naar het politiebureau. Er werd zelfs vermeld dat een officier van de Los Angeles Police Department als ooggetuige genoemd bij de crash tussen de rode Ferrari en de witte Porsche.

De vriendin van West weet het verhaal echter alweer snel te ontkrachten: “Het is niet grappig”, reageerde Amber Rose op haar Twitterpagina. “Hij heeft veel mensen, zoals ik en zijn familie, die om hem geven.”

En zo kan ook Kanye West zich scharen in het rijtje van doodgemelde maar eigenlijk toch nog springlevende beroemdheden als Brintey Spears, Michael Jackson en Harry Mulisch.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>