Meer bewijs: Michael Jackson niet dood (filmpje)

Lieten we je net al beeldmateriaal zien waarop Micheal Jackson springlevend een ziekenwagen verlaat, kunnen we je nu nog meer bewijsmateriaal overleggen over Micheals dead hoax.

Zie hier een filmpje van de helikopter waarin het lichaam van Michael naar de lijkschouwer wordt gevlogen. Als je de beelden goed bekijkt, zie je het lichaam van Michael bewegen. En nee wij praten geen poep, bekijk het zelf!

Ook wij moeten bekennen dat we nu toch wel twijfels hebben over de dood van Jackson. En ook wij zijn vermoeden steeds meer dat de King of Pop zijn eigen dood keihard in scene gezet, zodat hij niet vijftig keer hoefde op te draven in Londen.

Bekijk meer bewijsmateriaal

facebook share facebook share

68 Reacties // Reageer

68 thoughts on “Meer bewijs: Michael Jackson niet dood (filmpje)

 1. Pingback: Bewijs: Michael Jackson niet dood (filmpje) | Hoax

 2. ellen

  ga er vanuit dat ie dood is,maar van michael kun je alles verwachten.die begravenis duurt ook al zo idioot lang.heel vaag allemaal.vind het allemaal heel mysterieus gaan.geheimschrijvers.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Nessie te zien op GoogleEarth | Hoax

 4. marjorie

  Ik heb ook de kentekens gechecked
  en ja het zijn exact dezelde als die van het busje waarmee hij vervoerd wordt vanuit de helikopter.

  Maar ok. Mocht het zo zijn dat hij nog leeft dan gun ik het hem van harte. De media had zijn leven toch al van hem afgenomen. Dus als hij nu in rust verder kan met zijn kids dan verdient hij dat. Hij zal overal zijn omdat hij van de wereld hield en hij zal al zijn fans nooit vergeten. Michael Jackson is niet alleen een legende maar iemand die de wereld wilde verbeteren. En dat is iets wat men niet hoef te vergeten. Dus Michael God bless you no matter what!

    /   Reply  / 
 5. marion

  mischien is hij ook wel niet dood maar ja als je veel geld hebt kan je iedereen omkopen mischien is dat ook wel het geval en dan die video filmpjes ze lijken mij echt maar ja het kan ook schijn zijn

    /   Reply  / 
 6. michael's dood

  is dat een pop die daar in de helikopter staat ???

    /   Reply  / 
 7. Roxx

  Ik wou dat hij nog leefde, maar waarschijnlijk tilt iemand hem gewoon op.

    /   Reply  / 
  1. Orla

   ja ik dacht ook dat iemand hem gewoon optilde, het draaide helemaal..

     /   Reply  / 
 8. patrick

  Vond het vreselijk dat hij stierf maar als hij dit allemaal in scène heeft gezet is dat toch wel een bewijs dat hij ze toch echt niet alle 7 op een rij heeft.

    /   Reply  / 
 9. gioia

  ik hoop dat hij nog leeft. Het lijkt me heel echt dus ja, hij was een gede persoon en gelijk de andere ook heeft gezegd:hij wouw de wereld verbeteren ,en ik kan het nog niet geloven dat he waar is ,ma ergens in mijn gedachten hoop ik van niet. dood of niet dood: voor mij blijft hij altijd voort leven.zoals hem zouden er meer op de werel moeten zijn geloof me maar. hij is een god. en was te goed van ard voor deze wereld, zijt daar maar zeker van. i love you meachel) king of pop. king of everything)xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    /   Reply  / 
 10. Athy

  Ik wou dat hij nog leefde, maar waarschijnlijk tilt iemand hem gewoon op….

    /   Reply  / 
 11. Elma nieuwlaats

  Ik vind het allemaal gestoord,ik geloof er geen bal van!
  ja hoor hij zal ff zijn kids daar verdriet mee doen,nou,mij krijg je niet gek mee,gelooft het maar lekker zelf!
  was hij nog maar in leven,maar hun geven de fans gewoon wanhoop!,er word wel zoveel gezegt over michael, van de ene kamt was hij al 2 jaar dood,de andere kant zegt weer dat hij vermoord is door dokter conrad murray en ga zo maar ff ermee door,mensen geloof die onzin niet want ,Mj heeft wel zoveel dubbel gangers rond lopen dat ze de fans er gek mee kunnen maken met dat ongeloof!
  dus ik geloof het niet,de besta!

    /   Reply  / 
 12. prinses

  ja ik heb nooit geloofd dat michael jackson dood is. ik heb altijd al een gevoel gehad dat hij dit speelt zodat de media afgeleid is en hij rust heeft. heel slim. kom op mensen michael LEEFT echt waar. en zijn GROTE COMEBACK moet nog komen.
  jullie zullen het zien.

    /   Reply  / 
  1. an 23

   Weet het wel zeker!!!!!

     /   Reply  / 
 13. jamely

  Ik vind het niet leuk dat micheal jackson is overleden om dat ik zijn grootste fan ben.
  maar hij is homo dus daar let ik even niet op!
  r.i.p MJ

    /   Reply  / 
  1. mila

   hij is geen homo dus

     /   Reply  / 
  2. riley

   Hello,

   How do you know that

     /   Reply  / 
   1. riley

    that’s true riley

      /   Reply  / 
 14. diana

  Of michael leeft nog of hij is echt vermoord.
  Ik weet alleen 80% zeker dat hij nog leeft. Het is allemaal te toevallig. Mocht hij leven, dan geef ik hem gelijk ,van zijn stunt. Even uit de publiciteit een gewone leven hebben.

    /   Reply  / 
 15. cynthia

  zal eens even wat schryven als je goed nadenkt over alles is hij echt niet dood hij krygt gewoon zijn centjes binnen zijn kids krygen zoveel en nu verdiend hij dubbel zoveel hij heeft eindelijk rust van al dat gedoe en veroordelingen overal wordt nu dvds cds echt alles verkocht en michael is weer ietswat ryker zonder gekloot over hem ik geef hem gelijk goeie zet van hem en de mensen maar denken hij is dood hahahaha

    /   Reply  / 
 16. Liza Martelmans

  was hij nog maar in leven,maar hun geven de fans gewoon wanhoop!,er word wel zoveel gezegt over michael, van de ene kamt was hij al 2 jaar dood,de andere kant zegt weer dat hij vermoord is door dokter conrad murray en ga zo maar ff ermee door,mensen geloof die onzin niet want ,Mj heeft wel zoveel dubbel gangers rond lopen dat ze de fans er gek mee kunnen maken met dat ongeloof!
  dus ik geloof het niet,de besta!

    /   Reply  / 
 17. marcella

  van michael wordt zoveel vertelt ; en moest hij nog leven ; ja soms heb ik ook dat gevoel ; dan gun ik hem dat ; heeft hij het niet verdiend ; bij zijn fam te zijn ; en eindelijk tot rust te komen ; wat wel opvalt is er wordt niets meer over die dokter gesproken ; das vreemd ; iemend vermoorden en verdwijnen wel raar ; zodus je ziet maar ; hoe de wereld op zijn kop staat ; het zou niet slecht zijn moest ieder van ons eens naar zich zelf eens kijkt dan zou de wereld te redden zijn ; niet

    /   Reply  / 
  1. ELMA

   IK GELOOF ER OOK GEEN BARST VAN!want ze zijn echt kei door gedraaid!die gestoorde Media circus!
   Michael is al 4a’bijna 5 maanden dood,hoe krijgen het in hemelsnaam verzonden,er lopen maar zat van die look a likes rond die op Mj willen lijk,MJfans geloof er A U B niet in om je te laten misleiden,want ze willen ons ook nog maar meer pijn ermee doen!
   want alles draaid in deze gestoorde wereld om de poen!de wereld is gewoon corrupt,krom en flink door gedraai van die gekken!
   GELD MAAKT MEER KAPOT DAN JE LIEF IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   MICHAEL HAD ER ERVARING MEE,EN DAT ZULLEN WEL NOG MEER HEBBEN DIE BEROEMD WAREN EN DIE AL DOOD ZIJN
   Yussen haakjes waarom zit die gore klojo in in de cel>doker murray,volgens mij heeft latoya wel gelijk want dat gevoel heb ik ook dat het gewoon om het geld te doen was bij die samenbezweerders,ik zou ze het liefst de strotten door willen snijden bij die kwallen die Mj laten vermoorden hebben en conrad murray zou ik dol graag op de electrice stoel willen zetten met een volt van 380 laat ze maar lekker roosteren!

     /   Reply  / 
 18. Laatbloeier

  Het zou me niet echt verbazen als hij nog leeft. Maar, beste fans, geloof toch niet in een comeback!! Denk eens aan alle sensatie en ellende die hij dan weer aan zijn broek krijgt; erger dan ooit. Dan is hij weer terug bij af.
  Zou het niet beter zijn als alle aandacht eens uit ging naar zijn nog steeds ongestrafte moordenaar(s)?

    /   Reply  / 
 19. mila

  michel ilove you ik zou graag bij je begraafplaats willen zijn i love you ik ga er denk ik ook heeen met me vader

    /   Reply  / 
 20. rrrrrrrrr

  schaam je hoe laat is het magalie is hot

    /   Reply  / 
 21. 3 vdddbn

  magalie is de mooiste van mijn school niemand mag haar aanraken want zij is van mij niet van u wie haar aanraakt gaat eraan mohamed arbioue is mijn neef hij heeft 3 lieven antje,saar en lieze echte marokaan.op de 27ste is het elhiet beter bekend als suikerfeest of schaapenfeest ik twijfel altijd tussen die twee mohamed arbioue had gedroomd dat myrte zijn gat op mijn gezicht deed erg he maar het was gelukkig een droom fioe batista is mijn lievlings speler van raw echt een goeie speler ge moet daar vechten en zo gij mocht daar alles doen cool he alee ik ben er van door he joeeee niemand aan mijn lief komen he want ge weet het daag

    /   Reply  / 
 22. Pingback: Best hoax ’09: Michael Jackson leeft! (YouTube) | Hoax

 23. Sara

  uuuhm…
  toen ik deze filmpje zag dacht ik van “he?! hoe kan dat nou?”ik twijfel nogsteeds over zijn dood
  ik hoop tenminste dat hij nog leeft!
  P.S. sorry voor de late reactie!

    /   Reply  / 
 24. aziz

  hahaha eerst tupan ze zeggen dat hij levend is das ni waar en nu michael jackson

    /   Reply  / 
 25. aziz

  tupac bedoel ik

    /   Reply  / 
 26. loolaaa

  dat is nou nep, mensen :S.
  ze gaan zelf heel ver om het te laten lijken dat hij echt leeft..
  maar ik ben een beLIEver en hij is levend, maar dát filmpje is fake ;) .

  xx

    /   Reply  / 
  1. milena

   je hebt gelijk maar hij is dood en dat moet je aan nemen hij heeft nu rust en iedereen moet hem dat gunen en als hij leeft waar is hij dan . normaal heeft hij niks misdaan hij had normaal geen schulde de medie gebruikte hem en niet andersom maar hij had dat laat door veel te laat ze hebben zijn leven zwart gemaakt ik verstaa hem ik begraap hem hij heeft nu rust nu is in de hemel
   en kan hij trug zijn nieuwe leven beginen en rusten hij is weg van al die mensen wie dit allemaal heeft anngedaan
   ik ga u iets zegen hij is vermmord door zijn docter
   hij was noch levend als hij zijn eige hartje had gered door zijn pilena te wegooien en dan in zijn kofer teleegen en al zijn matraail te leggen in zijn auto ik moet echt wenen omdat hij dood is van plaats die docter
   wacht maar als ik naar daar ga ik zal hem is vermoorden
   al duurt het 7 jaar hoij gaa dood door mij

     /   Reply  / 
 27. cj & wj

  whazaaaa hij is springlevend hopa anders had die dokter allang vastgezeten is wel makelijk zo je kunt zo iemand tyger maken je krygt er toch niks voor hahaha het is 1 complot of je het wilt geloven of niet hij lacht zich dood en ik erbie en milena wil je gaan slachten daarzo hahaha doe rustig aan je komt er niet eens in de buurt oja neem een jacht geweer mee hie hoeeeeee

    /   Reply  / 
 28. marieke

  Laten wij fans ons hoofd er bij houden! Het kon wel eens het prosses van het jaar worden want die ats heeft heel wat uit te leggen! Er is een hoop gerodel en achterklep. Er is duidelijk iets gebeurd wat geen zuivere koffie is of wat het daglicht niet kan verdragen! Het blijft triest zeker voor zijn kinderen !
  laten wij dat nooit uit het oog verliezen . Maar daar mee krijgen wij nog de familie hem mee terug .Kwam hij maar terug maar helaas dat gaat niet !

    /   Reply  / 
 29. felix

  michael jackson zuigt aan mijn lul

    /   Reply  / 
 30. felix

  ik ben homo

    /   Reply  / 
  1. iemand

   u zuster ook

     /   Reply  / 
 31. Emiel

  waarom zie ik niks bijzonders in dit filmpje alleen een helikopter?
  ditr heeft tog heleaal niks met mj te maken??:O

    /   Reply  / 
 32. Noëlla

  SERIOEUS LAAT DIE MAN MET RUST! AL IS DIE LEVEND DAN WILT IE GEWOON RUST WAROM ZOU DIE T ANDERS DOEN? EN HIJ IS GEWOON DOOD JUST LIVE WITH IT!

    /   Reply  / 
 33. ayrton

  hebben ze geen beelden nadat de heli is geland?? dan kunj e zien of ie er uit komt!

    /   Reply  / 
 34. Pingback: Big MJ hoax: Michael Jackson leeft! | Hoax

 35. wurum naam

  hallo ik ben ….. dat moet je ni wete
  men 2 lievelings liedjes zijn kesha we are ofzoits en g6 cool he

    /   Reply  / 
  1. durum naam lulo

   hallo jij bent,,,,,, dat hoeve wi eg nie te wete
   en je 2 lievelings liedjes zijn vrouwelijke genitaliën hot he

     /   Reply  / 
 36. Pingback: Michael Jackson wilde niet bij McDonalds werken | Hoax

 37. Nadin

  michael is dood je kan er niks aan veranderen hij is dood mensen hij zal dit nooit in actie zette michael laat geen fans in de steek :’( R.I.P. Michael Jackson hopen datie het daarboven goed heeft inshallah

    /   Reply  / 
  1. Paul

   een ding Michael is vermoord door een gekke Dokter een jalourse Krankzinnige.En Michael is niet Dood.Elk mens als het sterft ,sterft het lichaams bot van God af,en bij die ene duizenste seconde van het moment van de Dood,treed de Energie uit de Mens,en bepaald God of je door mag naar de Hemel.Maar Michael is zeker in de Hemel.

     /   Reply  / 
 38. Paul

  trouwens,al die terroristen die de hele dag over Allah en mensen vermoorden zijn ook KRANKZINNIG.Die moeten allemaal in de KRANKZINNIGGENWET.

    /   Reply  / 
 39. Jakob

  ………..Als MJ nog leefde, hadden de media of fans hem toch allang weer gespot joh!

    /   Reply  / 
  1. Paul

   jabob,,ja de media de schooiers van de verzinsels

     /   Reply  / 
  2. Hahaha

   Vader Jadrop slaap jij nog?

     /   Reply  / 
   1. Paul

    hahaha,alie lig in het zeikenhuis,ze hebben Alie met de piele in de buke stoken,hahahahahaha

      /   Reply  / 
 40. mimoun kanoun

  hey allemaal als goed met joelli ik been mimoun en ik woel geld mmmm ik haaw van geld ik wooon in mechelse goedkope woning om de maand moet ik 5 euro betalen e sahbie en het is natoerlijk krisies en ik wil geld alleen geld ok ale beslema e missenhram kebe jimek dindin mek would zemer

    /   Reply  / 
 41. marieke

  Het proses is in volle gang tegen die arts . Hij heeft nog ontzettend veel uit te leggen .Maar nu komen de verschrikkelijke waarheden naar buiten . Wat hebben die man toch aangedaan ! het is echt verschrikkelijk niemand heeft zijn verandwoordelijkheid genomen . Niemand deed wat Michael had gered kunnen worden ! oF Ligt de waarheid anders ! Ik heb vele fotos gezien op internet en vele filmpjes . Om eerlijk te zijn ik twijfel ook wat moet ik geloven ? kan iemand het kaf van het koren scheiden ?

    /   Reply  / 
 42. mimoun kanoun

  iwa drijrie ikee zechen foer gelt doen in postboes wante mein moeder is gaat kapoet kapoet slagen foer ikke daroem ik wil zeg wie niet is geld gief ik knal moeder van hem en ikke woullah ik knal neer tot is gaan doed ebilleh does kij weet niet gelt )!ç ikke bedoel is gelijk aan doed opreeee

    /   Reply  / 
  1. johan_vermeulen

   Hey allemaal,die jonge mimoun ken ik dus spijtig genoeg want hij is mij al 9999.99 euro geldig en als ik zeg geef al 1 cent dan geeft hij zonder na te denken kniestoten op mijn gezicht en begint te zeggen”enhar taboen kehbe ebechoen oewtschmech din din kehbe bebek inshalah” die jongen heeft echt een pschigiater nodig vriendelijke groetjes johan

     /   Reply  / 
 43. marieke

  laten wij bij de les bljven .de kaarten liggen op tafel . De feiten zijn bekent . E

    /   Reply  / 
 44. marieke

  De feiten zijn bekent . En de ats gaat hoogst waarschijnlijk in hoger broep . Hij wil zijn onschud bewijzen .Dan had deze meneer met feiten moeten komen die op waarheid berusten . Hij gedroeg zich heel merkwaardig .Zijn lichgaamstaal zei al genoeg . Hij had hem meteen in zijn wagen moeten zetten en hem laten behandelen .
  Die tour had best even kunnen wachten dan had hij gered kunnen worden .Waarom heeft hij niet in gegrepen ? Of wie heeft met zijn vingers aan die apperateur gezeten . Hij heeft fouten gemaakt medere mensen hebben niet goed opgerlet een slechte zaak mensen .

    /   Reply  / 
 45. marieke

  Waarom heeft niemand anders in gegrepen ? Waar waren zij familie leden ? hadden die geen actie kunnen ondernemen? Er zijn nog vele vragen waar nooit een antwoord op zal komen . Triest blijft het wel zeker voor zijn kinderen en familie . Er zijn nog zo veel vragen .

    /   Reply  / 
 46. Juditjeeee

  Come on, ik snap dat mensen heel graag willen geloven dat hij nog leeft, maar volgens mij wordt ‘ie gewoon verschoven ofzo. Ik heb gezien hoe erg zijn dochtertje moest huilen na zijn ‘dood’. (Echt of niet echt?) En ik denk niet dat dat fake is. En er zijn zoveel mensen dagelijks bij zijn huis, hoe kan hij zo geheim leven en toch gelukkig zijn? Dus als je wil, geloof het. Maar wel een beetje realistisch blijven he mensen!

    /   Reply  / 
 47. Paul

  Ik haat die mensen echt die denken dan michael jackson nog leeft. Ze kunnen er gwn niet overheen komen. Dood is gewoon dood, en ik heb nog nooit een dood lijk een ziekewagen uit zien springen.

    /   Reply  / 
 48. marieke

  jullie speken volgens mij de waarheid . Maar wie heeft het allerlaaste zetje gegeven ? Wat weten we nu ? We weten in feiten heel weing . Die flimpjes daar moet je je eigen conclusie uit trekken . Blijf nuchter kijken en luisteren .

    /   Reply  / 
 49. marieke

  op het internet is ontzettend veel te vinden .Die toch in een andere richting wijzen .Zij wijzen vooral allemaal in de richting van de arts . Maar een ander persoon heeft ook de vinger in de pap gehad .
  E

    /   Reply  / 
 50. Love MJ

  I miss ypu lovely michael jackson, you’re always in my heart!! Ik denk dat hij ook nog leeft, ik denk dat dat bus ook echt is, het duitse nieuws zende t uit, later zeiden ze dat ze t zelf gemonteerd hadden, maar mj of familie kon t duitse nieuws ook hebben omgekocht, btw zo zielig paris bij de begrafenis, enz, maar ik heb gehoord dat ze vroeger al heel jong actrice wou worden en kon huilen op commando op elk moment… Maar oke, we zullen t nooit weten, tenzij hij comeback doet! Ook murray is een slechte lijfarts… Reamineren (hoe je t ook achrijft) op t bed, kom opdan veer je toch terug en dan krijg je de hartslag toch niet terug.. Maar oke, de familie leden waren ook meteen bezig met this is it, MJ was nog niet eens begraven.. MJ I LOVE bij t liedje “you are not alone” moet ik altijd huilen!!! Zoooo mooi liedje, trouwens al zijn liedjes! ILOVEYOUTHEBESTSINGEREVERANDEVER

    /   Reply  / 
 51. marieke vd ceelen

  Zullen wij fans ooit weten wat er echt gebeurd is die bewuste nacht/ ochtend . paniek ! En welke stommeling heeft / had in zijn bol gehaald . Om een van kinderen bij te halen ? Was het niet de taak van de arts om iedereen die er niets te zoeken had de kamer uit te steuren ! Was het niet de taak van de arts om meteen de leiding moeten nemen . De vraag blijft had een arts de aankondig niet beter moeten doen ? Waarom liep deze weg en was twee dagen zoek .De verkeerde naam op de papieren van de lijkschouwer . Dan een kist die alleen open was voor de beroemd heden . De verkeerde foto op de site van TMZ . Verkeerde jasje en geen handschoen . Dan heb je THIS IT ! Geen document om een beeld te geven van de repetities , werd het een film .
  Michael droeg ontzettend veel toneel kleding . Er zijn heel wat uren uit gelaten heel veel nummers zijn er uit gehaald. De cast was enorm groot .Er zijn toch wel dingen die enorm vreemd zijn . Volgens mij worden of werden wij voor de gek gehouden . Iemand heeft hier een dikke vinger in de pap gehad ,.

    /   Reply  / 
 52. MichaelJacksonFan

  Hij is in de hemel mensen. Hij is verlost van de pijn.
  Het zou wel cool zijn als hij er nog is, maar kijk dan naar de afscheidsceremonie: Mensen huilden, familie zat te huilen.
  Ik zou ook wel willen dat Michael nog leeft, maar hij had zoveel lichamelijk en emotioneel pijn, hij is er nu van verlost.
  Het klinkt raar, maar we willen dat Michael nog leeft en daarom proberen we het te geloven, maar de media, paparazzi en roddelpers hebben het verpest, hij had zo veel emotioneel pijn door al de gemene dingen die over hem werden geschreven.

  En natuurlijk beweegt zijn lijk, ze vlogen in een helikopter dus er beweegt nogal veel, en de deur zat open dus de wind kon net zo goed alles laten wapperen heah?

    /   Reply  / 
 53. samuka

  ik geloof er geen puntje van

    /   Reply  / 
 54. Mark

  Het is inderdaad allemaal heel appart!
  Stel het is allemaal in scene gezet dan beseft hij toch wel dat hij die hele This Is It concert crew heeft achtergelaten, dat al die muziekanten,danser,thechnicus en iedereen die er echt heeeeel hard aan hebben gewerk allemaal achtergelaten heeft!
  Als het in scene is gezet had hij of: het This Is It Concert niet moeten aankondigen. Of: Na de 50 shows het moeten doen.
  Ik weet echt niet wat ik hier van moet denken! Als ik al die filmpjes zie of dingen lees ga ik het toch weer geloven dat hij leeft!

  En als het in scene is gezet heeft dus die dokter Murray 4 jaar voor niks in de gevangenis gezeten.
  Als je je eigen dood in scene wilt zetten moet je zoveel mensen erbij betrekken: Media,Famillie,Ambulance,Politie.
  Als hij nog leeft hebben heel wat artsen in het ziekenhuis geld gekregen om hun mondje dicht te houden en zeggen dat hij dood is!
  Nogmaals ik weet niet wat ik moet denken.

    /   Reply  / 
 55. Manoah

  Het is geen lariekoek. Maar hij is wel 1 dag later overleden.😢
  PS. Sorry voor de late reactie

    /   Reply  / 
 56. Manoah

  Het is geen lariekoek. Maar hij is wel 1 dag later overleden.😢
  PS. Sorry voor de late reactie .ik Ben echt so verdrietig dat hij is overleden al Ben ik superjong ik Ben een grote fan van Michael.vandaag op radio 10 Michael Jackson dag ik luister de hele dag.

    /   Reply  / 
 57. Manoah

  PS. Sorry voor de late reactie .ik Ben echt so verdrietig dat hij is overleden al Ben ik superjong ik Ben een grote fan van Michael.vandaag op radio 10 Michael Jackson dag ik luister de hele dag.

    /   Reply  / 
 58. angelique

  micheal jackson is niet dood er is heel veel bewijs dat hij nog leeft hij wil gewoon rusyt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>