Inzoomen in de cockpit van 9/11

Amerika is in de ban van een nieuw fotoprogramma waarmee de kleinste details van een kiekje zichtbaar worden. Zo meldt de Telegraaf. De makers presenteerde hun vinding in de Amerikaanse versie van ‘Het Beste Idee van Nederland’

Met het fotoprogramma kan oneindig worden ingezoomd tot op pixelniveau van digitale foto’s. Zo zien we in de cockpit van vlucht 175 vlak voor deze de Twin Towers incrasht, duidelijk de baarddragende kapers en de vermoorde copilootEr is veel te doen over het programma 'Penetrating Photographic
Process'. Critici zeggen dat het onmogelijk is om zoveel informatie uit
een foto te halen. Anderen zeggen echter dat het programma in
versimpelde versie allang wordt gebruikt, door forensische onderzoekers.

De ontdekkers van de software hebben ook op andere kiekjes ingezoomd, zo tonen ze aan dat aliens gewoon bestaan.
Ook claimen ze dat gebruikers door het systeem meer te weten kunnen
komen over het bestaan van aliens. Op het eerste gezicht normale foto´s
zouden namelijk veel geheimen bevatten.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Inzoomen in de cockpit van 9/11

  1. //DESH\\

    Hee. Erg leuk en interessant weblog. Ga zo door!

      /   Reply  / 
  2. Juan

    Amerikanen zijn gauw te beĆÆnvloeden. Nu weer met z.g. software waarbij oneindig inzoomen mogelijk is. Zodra 1 pixel op een terrorist begint te lijken (als waar moge zijn), dan mogen we echt wel uitkijken. Ook een invasie uit de ruimte is dan niet meer tegen te houden. Pure sensatie wat absoluut (en ook technisch) niet mogelijk is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>