Hoax-filmpje met natte interviewster over Sail Kampen wereldwijde hit

Dat ‘t een hoax was, daar waren we al snel achter. Maar het succes van het filmpje dat voor Sail Kampen gemaakt werd is ongekend. Wereldwijd wordt de ‘blooper’ van de dame die de burgemeester van Kampen probeert te interviewen gedeeld en opgepikt. Inmiddels is de hoax al zo’n 2,5 miljoen keer bekeken. Als al die mensen ook naar ‘t evenement komen, wordt ‘t nog druk…

Onder andere Cambio.com heeft er aandacht aan besteed. Alhoewel de makers van het artikel erg hard om het filmpje moesten lachen, hebben ze ook even geanalyseerd hoe je precies kunt zien dat ‘t filmpje nep is. Shot na shot. Check het hier!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>