Veronica-dj Alex Oosterveen: ‘Lelystad moet weer onder water gezet worden’

Radio Veronica-dj Alex Oosterveen had zag een hoop woedende mensen op de hals gehaald toen hij zei dat Lelystad best weer onder water gezet mocht worden. De dj hield een actie om steun voor zijn plan te werven, maar kreeg doodsbedreigingen.

Misschien geen al te grote verrassing, maar het plan om het stukje Flevoland onder water te zetten was uiteraard een grap. Dat meldt Omroep Flevoland. Oosterveen heeft beloofd ter compensatie alleen nog maar positieve dingen over Lelystad te zeggen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>