‘Cokeverslaving van Wim Kieft is verzonnen’

Oud-voetballer Wim Kieft heeft zwaar aan de cocaïne gezeten, heeft hij inmiddels verteld. Veel mensen putten daarom kracht uit zijn verhaal… Maar nu roept René van der Gijp dat dat allemaal verzonnen is! Die quote circuleert nu op internet.

Maar wie het hele filmpje checkt ziet al snel dat Van der Gijp een grapje maakt. Je kunt ‘t hieronder zien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>