Presentator van RTV Noord dondert óók al in het water

Het filmpje over Sail Kampen waarbij een interviewster in het water dondert ken je vast nog wel. Héél slecht geacteerd en een duidelijk een dikke hoax, maar het evenement kreeg wel heel veel aandacht. Het filmpje werd miljoenen keren bekeken en haalde zelfs de show van Ellen DeGeneres in Amerika. Dus dachten ze bij RTV Noord: dat kunnen wij ook. NIEUW PLONSFILMPJE!

Voor het programma ‘Dam Op’ hadden ze blijkbaar wat extra aandacht nodig, want ook deze omroep liet een medewerker in het water spartelen. Presentator Wiebe Klijnstra dondert ‘geheel per ongeluk’ in het water. Voor wie twijfelde: de regisseur probeert je nog over de streep te trekken met een welgemeend ‘dat was niet de bedoeling!’.

Wat mij betreft zeker geen ongelukje en weer een hoax, maar oordeel vooral zelf:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>