‘Jonge Democraten van D66 delen xtc-pillen uit op Koningsdag’

Ze hebben het slim aangepakt bij de Jonge Democraten, de jongerenafdeling van D66. De politici in de dop verspreidden donderdagochtend een persbericht waarin stond dat ze in alle grote steden gratis pillen uit zouden delen. Verder pleitten ze voor legalisering van MDMA, de werkzame stof in veel drugs. Onder andere het AD meldde dat D66 gratis xtc uit ging delen.

Bron: freeimages.com

Maar wie echt goed las had al snel in de gaten dat de jonge democraten het heel zorgvuldig hadden geformuleerd. Ze delen dan wel pillen uit, maar geen xtc-pillen. ‘Alhoewel je natuurlijk nooit weet wat er precies in zit, net als bij echte xtc-pillen’, zei de woordvoerster. Geintje natuurlijk dus, maar de politieke jonge honden gaan wel echt campagne voeren. Wie Ć©Ć©n van hun pillen wil testen kan ze vanaf vrijdagavond opzoeken in de grote steden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>