Moeder van zes kinderen maakt kanker bekend via Facebook

Een aantal maanden terug liet Elizabeth Edmunds -op Facebook bekend als Elle- door het posten van een bericht aan haar vrienden, familie en wildvreemden weten dat ze eierstokkanker had. Heel veel Facebookgangers prijsden haar moed om zoiets heftigs op facebook delen.

Bron: sxc.hu

Dat vond ook Jessica McKay, die geraakt was door het bericht omdat ze iemand in haar eigen familie aan kanker had verloren. Daarop besloot zij voor ‘Elle’, geld in te zamelen zodat ze haar medische kosten van de chemobehandelingen kon betalen. Ook vele andere Facebookgangers gaven een gift voor de doodzieke ‘Elle’.

Echter, was ‘Elle’ helemaal niet ziek. Integendeel zelfs, ze was kerngezond! Ze had niet alleen een heleboel Facebookgangers genept, maar ook haar bloedeigen kinderen en haar vriend. Gelukkig kwam haar bedrog aan het licht en doet de politie onderzoek naar de oplichterij en fraude. In tussentijd moest ‘Elle’ wel voor de rechter verschijnen waar ze het volgende te zeggen had, ‘Ik heb serieuze mentale gezondheidsproblemen’. Uhm, ja dat denk ik ook en er is denk ik ook wat mis met haar geweten om zoiets harteloos te doen. Hopelijk wordt het onderzoek gauw afgerond, krijgt ze hulp die ze nodig heeft om in te zien dat dit Ć©cht niet kan en draait ze voor lange tijd de bak in.

Wat vinden jullie van mensen die doen alsof ze ziek zijn voor aandacht en geld? Laat het hieronder weten!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>