Facebookadvertentie ‘baby te koop’ wraakactie van ex?

Er werd woensdag met grote verontwaardiging gereageerd op een Facebookpost van de 33-jarige Angelique uit Culemborg. “Alsjeblieft wil iemand mij helpen? Ik ben alweer zwanger en wil echt niet nog een keer een abortus doen. Maar als ik het hou wordt het doorjeugdzorg afgenomen. Dat wil ik niet. Wie van jullie heeft er interesse om mij baby te nemen voor een vergoeding?” schreef ze.

Bron: sxc.hu

Het bleef lang onduidelijk of de post echt was, maar voor de zekerheid ging de politie toch op zoek naar de vrouw. Het verkopen van je kind is uiteraard verboden.

‘Zieke actie van ex’

Woensdagavond klapten de zus en zwager van de ‘zwangere vrouw’ uit de school tegen het Algemeen Dagblad. Zij zeggen dat de advertentie geschreven is door de ex van de vrouw, die het niet kan verkroppen dat ze hem verlaten heeft. Hij zou al meerdere nepaccounts onder haar naam aangemaakt hebben.

Angeliques zus en zwager zijn woedend over de advertentie, omdat Angelique kort geleden juist nog een ongeboren kindje verloren is. “De ex begon ermee toen Angelique hem verliet, stopte spontaan toen ze bij hem terugkeerde maar ging verder toen ze afgelopen weekend opnieuw vertrok”, vertellen ze. “Inmiddels staan er op Facebook een stuk of drie nepaccounts onder haar naam.”

Onderzoek

Of het verhaal van de zwager en zus klopt is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak. “We kijken of de advertentie waarin de ongeboren baby te koop wordt aangeboden het werk is van de ex-vriend van de vrouw of van haarzelf”, zei woordvoerder Frank de Valk tegen het AD.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>