Marokkanen in paniek door ‘tsunami en superstorm’ op Tweede Kerstdag

De schrik zat er bij veel Marokkanen goed in de afgelopen dagen. Verschillende media voorspelden een tsunami die op Tweede Kerstdag alle kuststeden weg zou spoelen.

De donkere voorspelling werd gepubliceerd op een Egyptische website, maar allerlei nieuwssites namen het bericht over. Na de tsunami zou ook nog een tiendaagse superstorm volgen. De storm zou zo heftig zijn dat tien miljoen Marokkanen het niet zouden overleven.

Bron: sxc.hu

De Marokkaanse autoriteiten zouden volgens het bericht meteen moeten beginnen met evacueren, want alleen in het Zuiden van Marokko zou het veilig zijn. En het verhaal wordt steeds vreemder, want all gedetineerden zouden uit veiligheidsoverwegingen ook maar vrijgelaten moeten worden.

Geen paniek

Vreemd genoeg repten de officiële instanties geen woord over de naderende ellende. Bladi.net heeft het eens even uitgezocht en wat blijkt: niks aan de hand. Geen paniek dus. Er wordt zelfs geen ‘gewone storm’ verwacht op Tweede Kerstdag.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>