‘Kinderlokkers actief in Genk in België’

Er gaat er weer een rond op Facebook: een waarschuwing dat enge mannen kinderen proberen te ontvoeren in de Belgische wijk Driehoeven in Gent. Zo vlakbij de grens circuleert dat bericht dan ook al snel in Nederland.

De foto’s van de ‘daders’ die bij het bericht rondgaan zijn volgens Hoaxwijzer hartstikke nep. Het gaat om oude foto’s die eerder in het nieuws gebracht zijn. Er is op dit moment dan ook helemaal geen gevaar rond Driehoeven. Niet meer delen dus!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>