Best hoax ´11: Boulevard haalt oude sekstape Chantal Janzen uit de kast

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Bumpertje: papaadaatraroffelllaaa. Albert, heb je het al gehoord? Er is een heel vies filmpje (Pas op zwaar NSFW) opgedoken van Chantal Janzen. Nee, Winston dat meen je toch niet. Dat meen ik inderdaad niet Albert. Het is namelijk een lookalike, maar ze lijkt wel op Chantal en ze is naakt. Gadverdamme Winston, waar komt die viezigheid toch vandaan? Nou Albert, dat zal ik je vertellen. Het filmpje staat al jaren op internet. Nee, Winston dat meen je toch niet en waarom vertellen we het onze kijkers dan nu pas? Omdat het nu weer bovenaan in Google staat, Albert. En hoe komt dat dan Winston? Nou, euh Albert omdat ik elke dag even kijk. Gadverdamme Winston, houd je handen boven de desk.

Meer Best hoax ’11

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>