Best hoax ’11: Rijles betalen met sex

In de laatste maand van het jaar blikt hoax.blog.nl terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van het afgelopen jaar.

Geen geld voor een rijbewijs? Er is nu een website je terecht kunt wanneer je overweegt je rijlessen in natura te betalen.

Vreemd genoeg heeft het Openbaar Ministerie aangegeven dat er niks verkeerd is aan deze aparte vorm van ‘ruilen’.De website, www.rijbewijs-goedkoopste-in-nature.nl (op dit moment offline), werkt op de betaalwijze na hetzelfde als andere rijscholen. De rij-instructeurs vragen rij-examens aan via hun eigen rijschool of de rijschool waar zij in dienst zijn. Alleen, na de les wordt betaald in natura, dus met seks.

“Ergens achteraf in de auto of op een andere plaats”, zegt Patrick, de man achter de website, die fungeert als tussenpersoon. Volgens Patrick is het al meer dan zeven jaar mogelijk om op deze manier rijles te nemen. “Onze organisatie had eigenlijk niet eens mogen bestaan. Maar ja, er zijn ontzettend veel mensen in ons land die niet de financiële middelen hebben om rijlessen te kunnen betalen. Die betalen dus anders, met seks”. Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) noemt het een ‘vreemde manier van werken’. Andere rijscholen zeggen nog nooit gehoord te hebben van rijles die met seks wordt betaald. Enkele weken is de site wonderwel verdwenen.

Meer Best hoax ’11

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>