Starfucker Balkenende steunt Miss Desirée

Hij zou het nog gaan missen straks, sms-jes sturen aan de sterren. Premier Balkenende ontpopte zich de afgelopen jaren als een echte starfucker, bijna wekelijks verraste hij bekende Nederlanders met een tekstberichtje van maximaal 140 tekens.

Zo wenste hij Jan Smit veel sterkte, toen Yolanthe hem verliet voor sleutelhanger Wesley. En zo stuurt de demissionair minister vandaag een berichtje aan Desirée van den Berg.

Op zijn laatste getelde dagen pakt Jan Peter de kans om toch nog even een lijntje uit te gooien naar de Nederlandse kandidate voor de Miss World verkiezing: “Ik wens Miss Nederland Desirée van den Berg alle succes van het universum! Zij is een meer dan voortreffelijke kandidate voor de titel. Heel veer geluk in Las Vegas.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>