Joran van der Sloot bedroog ook Uri Geller

Nog meer leugens… De Telegraaf meldt dat Joran van der Sloot heeft behalve de familie Holloway, ook de bekende tv-illusionist Uri Geller duizenden dollars afhandig heeft gemaakt.

Dat heeft Joran zelf tegen de Peruaanse politie vertelt in een verklaring die de krant in handen heeft gekregen. Van der Sloot stelt daarin dat hij 10.000 dollar ontving van het programma van Geller. Dat bedrag zou hem betaald zijn voor informatie over “bedrog op internet”. Volgens Joran ontving hij verder van de Amerikaanse privĆ©detective John Quinsy Kelly 9000 dollar voor informatie over Holloway. Ook claimde hij dat hij in het casino op Aruba nog eens 6000 dollar had gewonnen.

Dat Joran dit alles opbiecht is om aan te geven dat de moord op de 21-jarige Stephany Flores beslist geen roofmoord was: haar vader is namelijk een zeer rijk en bekend ondernemer in Peru. Hij ontkracht daarmee ook de geruchten dat hij in geldnood verkeerde, iets wat zijn vrienden aan de pers hadden verteld. Joran blijkt naast een goed leugenaar een goede ondernemer te zijn: ‘Met de verkoop van pizza’s, broodjes en koffie in Thailand verdien ik 20.000 euro per jaar,’ zo verklaart hij.

Uit alles blijkt dat Van der Sloot momenteel erg bang is. Hij eet niet meer (uit angst voor vergiftigingt) en wil geen bezoek meer ontvangen. Hij is bang dat zijn opsluiting in de Miguel Castro Castro-gevangenis het einde van zijn leven zal betekenen.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Joran van der Sloot bedroog ook Uri Geller

 1. Ilse Jansen

  Laatste zin, ik citeer: “Hij is bang dat zijn opsluiting in de Miguel Castro Castro-gevangenis het einde van zijn leven zal betekenen”.

  So what? Eerst nog even de gouden tip voor het vinden van het lichaam van Nathalie Holloway (en wellicht de vele anderen wereldwijd die zijn slachtoffer zijn geworden) en dan….dan mag het wat mij betreft het einde van zijn leven zijn.

  Eerst de grote jongen zijn en nu bang zijn om te sterven? Hoe durf je dat te zeggen als je zelf mensen van het leven hebt beroofd??

  Ik zeg: “Joran, koop een spiegel!”

    /   Reply  / 
 2. G v Essen

  Wie zegt dat ie nu de waarheid spreekt, vraag eerst maar aan Uri Geller of dit waar is

    /   Reply  / 
 3. Remi

  Joran is een hele grote cokejunk die zielloos is en g1 enkel respect voor ze vader en moeder had,en nog niet voor ze Ma,ja joran je leest t toch wel op korte termijn maar wat mij betreft kom je na je vrijlating de grens niet over want je bent te ziek voor deze wereld net als die wijven die je ten huwlijk vragen te zieke geesten verdwijnen zowiezo dat wist je al. O mocht t toch zo zijn dat je een pokertje legt in Nederland meld ff waar je bent dan kan ff duren maar ja t wachten waard kan haast niet wachten tot je terug bent gekkehuis.Ook jij ontloopt de Hemelpoort NIET of hij haalt je of je gaat zelf naar m toe wat mij betreft jouw enige uitweg hang je maar op of zoiets YOUR NOTHING je krijgt je Straf echt wel reken maar de goden zijn goed gezind in jouw nadeel dan. zie je het Duveltje uit t doosje gaat neer en heb verloren maak aan je zelf een end.Die meisjes hebben jouw nooit wat misdaan vertel op ze minst waar Nat is en ga niet over die Ouwe beginnen dat die je heb geholpen met haar leg nou ook s een Flush op tafel waar we wat aan hebben LEVENS zijn g1 Pokerspelletje Gekkehuis

    /   Reply  / 
 4. Pingback: De 10 grootste leugens over Joran van der Sloot | Hoax

 5. Merel

  Ik ben het helemaal eens met Ilse. Hij ontneemt het leven van anderen… en dan is hij bang om te sterven?!

    /   Reply  / 
 6. Pingback: ‘Joran van der Sloot maakt nieuw slachtoffer’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>