Best hoax ’09: KNMI maakt meetfout, broeikaseffect grote HOAX!

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Dit jaar werd het broeikas effect flink om zeep geholpen, niet alleen de internationale klimaatonderzoekers, maar ook onze eigen nationale weerdienst hoaxt gezellig mee. De KNMI in De Bilt heeft jarenlang de verkeerde temperaturen opgemeten. De thermometer die het KNMI gebruikt, stond namelijk op de verkeerde plek, namelijk te dicht bij de bomen.

De fout heeft tot gevolg gehad dat het KNMI de afgelopen jaren warmere winters en meer tropische zomers heeft uitgeroepen dan er uiteindelijk waren. Alle paniek voor niets, de Noordpool smelt nog lang niet en Nederland hoeft zich ook geen zorgen te maken over het stijgende zeewater. Al Gore pack your bags! Het broeikas is een grote HOAX!

Meer Best hoax ‘09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: KNMI maakt meetfout, broeikaseffect grote HOAX!

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

  2. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>