Best hoax ’09: Regilio Tuur held van het jaar

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Als wij het voor het zeggen hadden, dan werd Regilio Tuur de held van het jaar. Toen de oud bokser een vliegtuig een noodlanding zag maken in de Hudson rivier, bedacht hij zich geen moment en stak zijn handen uit om de drenkelingen op het drogen te helpen. Dat verdient een lintje!

Wat echter opvalt is dat Regilio er prat op gaat om te in alle radio en televisie programma’s te vertellen over zijn heldendaad en dat hij elke keer een ander verhaal verteld. De geruchten dat de bokser helemaal niets heeft gedaan worden intussen steeds sterker. Hij stond erbij en hij keer ernaar. “Regilio kan niet geholpen hebben, omdat de kade waar de slachtoffers aan wal kwamen, niet voor andere mensen toegankelijk was”, beweert een andere ooggetuige.

Enige tijd begaat Regilio dan toch eindelijk zijn ware heldendaad, bij dat andere vliegtuigongeluk van Turkisch Airlines bij Schiphol zet hij alles op alles om de overlevenden uit het neergestorte toestel te halen. Echt waar, want er zijn foto’s van!

Meer Best hoax ’09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: Regilio Tuur held van het jaar

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>