Best hoax ’09: Kakkerlak op Feyenoord voetbalplaatjes Albert Heijn

De laatste maand van het jaar gaat in. Hoax.blog.nl blikt elke dag terug op de beste hoaxen en broodje aap verhalen van 2009.

Het was even oorlog tussen Feijenoord en Albert Heijn. De spanningen liepen begin dit jaar zo op dat er bijna brandbommen door de ramen werden gesmeten. De grootste grootgrutter van Nederland, lijkt het niet zo te hebben op de Rotterdamse voetbaltrots.

Als stille hint zou de supermarkt daarom in het nieuwe verzamelalbum voor voetbalplaatjes een voetbal met daarop een kakkerlak hebben afgebeeld op de pagina van de Rotterdamse club.

Vooral voor Ajaxsupporters is de term kakkerlak een populaire scheldnaam voor Rotterdamse Feyenoordsupporters. De supportersvereniging heeft Albert Heijn om uitleg gevraagd. Woordvoerder Anoesjka Aspeslagh van de supermarkt laat weten dat ze geen idee heeft waarom het insect juist staat afgebeeld op de pagina van de Rotterdamse club. Volgens haar is het overigens gewoon een kever.”

Waarschijnlijk is het insect stiekem door de dtp-er (met een gezonde dosis humor) van het reclamebureau in het plaatjesboek opgenomen.

Meer Best hoax ’09

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Best hoax ’09: Kakkerlak op Feyenoord voetbalplaatjes Albert Heijn

  1. Pingback: Hoax.blog.nl presenteert: De 25 grootste Broodje Aap verhalen 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>