Hans van der Togt toch niet bij Comedy Central

Ja, we zagen het goed gisteravond. Daar zat Hans van der Togt, bij Comedy Central, als presentator. Op ludieke wijze praatte hij de programma’s aan elkaar. Iedereen die dacht dat het een 1 aprilgrap zou zijn, had het dus mis. Of toch niet? De kijkers die tot het einde zijn blijven kijken, ontdekten dat het een eenmalig optreden was. Want, het was inderdaad een 1 aprilgrap.

Maurice Hols van Comedy Central hoopt dat iedereen heeft kunnen lachen om de stunt die inhaakte op de nieuwe trend die retro-tv heet. Jaren ’80 en ’90 programma’s als Zeg eens Aaaa komen weer op de buis, en daar speelde Comedy Central op in. ,,Wij verontschuldigen ons hierbij aan alle media die de grap niet zagen aankomen. ”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hans van der Togt toch niet bij Comedy Central

  1. Pingback: De 10 beste aprilgrappen van 2009 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>