1 april: Na Huishoudbeurs nu ook Nudistenbeurs

Nog even en dan is het 1 april! Hoax.blog.nl blikt terug op de beste aprilgrappen van de afgelopen jaren.

Vind jij het lekker om in je blootje te lopen? Maar heb je nu eens genoeg van dat traditionele gevolleybal op de nudistencamping? Dan was er in 2009 goed nieuws, want begin april zou er op recreatiegebied  Spaarnwoude de eerste nudistenbeurs worden georganiseerd. Met alle nieuwste snufjes op het gebied van naaktrecreatie.

Bezoekers zouden bij de ingang verzocht worden hun kleding uit te trekken. De organisatie heeft kleedruimtes en kluisjes geregeld waar mensen hun waardevolle spullen in kunnen achterlaten.

De aankondiging van deze beurs kreeg echter een vreemde wending. De nep-organisatie kreeg zoveel positieve reacties van blootlopers, dat er in 2009 een echte nudistenbeurs zal worden georganiseerd. Wanneer de beurs zal worden gehouden is echter nog niet bekend. Zo wordt een 1 aprilgrap uiteindelijk toch nog waarheid.

1 april, Kikker in je bil!
Op 1 april beloven we je nu vast flink uit te pakken met nieuwsberichten van de meest bizarre aprilgrappen wereldwijd. Ga jij ook een aprilgrap uithalen? Stuur hem naar [email protected]
en misschien is jouw grap de beste aprilgrap van 2009!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “1 april: Na Huishoudbeurs nu ook Nudistenbeurs

  1. André de Hooge

    Laat ze die Nudistenbeurs op Rotteroog of Rottumerplaat houden!!! Hahahahahahahahahahaha!!!

      /   Reply  / 
  2. André de Hooge

    Ik bedoel natuurlijk Rottumeroog!!! Hahahahahaha!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>