Hotmail en Hyves doen vrienden reset!

Gratis maildienst Hotmail en profielensite Hyves zitten diep in de problemen. De twee websites hebben dringend server ruimte nodig. Daarom hebben beide bedrijven besloten de boel te resetten. Gewoon simpel, streep erdoor en opnieuw beginnen.

Zo zet Hyves al zijn profielen terug op 55 vrienden. Een getal dat overigens niet uit de lucht is gegrepen. Onderzoek blijkt dat hyvers met meer dan 200 vrienden, daadwerkelijk maar 55 van deze vrienden echt kennen.

Ook Hotmail gaat rigoureus te werk, zij deleten alle mailadressen waar die op dit moment niet worden gebruikt. Ook alle bewaarde mail gaat volgens Microsoft door de shredder.

Gelukkig is er een manier om te voorkomen dat je bovenstaand onheil gaat overkomen. Wanneer je deze waarschuwing naar ten minste 48 vrienden doorstuurt zal jouw hotmailadres en hyvesprofiel gespaard blijven. Schiet op, waar wacht je nog op.

Erg belangrijk, dus stuur door!

Lees het even als je je hyves vrienden wilt houden: HYVES WORD GE RE-SET!

er word gezegd dat er te veel mensen zijn met hyves!dus hyves word binnekort opnieuw ingesteld!dan worden alle hyves gewist! wil je niet dat jou hyve gewist word? stuur deze door naar minimaal 55 vienden!dan word je hyve plaatje gemarkeerd met een kruis.

Nog belangrijker, dus stuur door.

Hallo iedereen die Hotmail gebruikt! dit is gewoon een test om te zien wie zijn e-mail account wel gebruikt en om al de niet actieve gebruikers te verwijderen. Dit zal Hotmail veel makelijker en sneller te gebruiken maken voor alle wel actieve gebruikers. Nu wat je met deze e-mail moet doen, Alles wat je hoeft te doen is deze e-mail door te sturen naar minstens 15 contactpersonen. als je deze e-mail niet doorstuurt 48 uur nadat je hem hebt gelezen, dan word je account defenitief verwijderd.

Van Meneer Jhon Henerd
Hotmail Admin. Dept.

Graag willen we iedereen die deze onzin gelooft, één tip geven. Check de spelfouten en je weet dat het niet klopt.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hotmail en Hyves doen vrienden reset!

 1. Jorn

  Over spelfouten gesproken: bespaart blijven. Da’s met een -d- hè! Maar moet ik deze mail nu doorsturen? ;)

    /   Reply  / 
  1. Joetjejr

   DUH, het is alleen met een d als het een deelwoord betreft en niet het werkwoord!

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Kind te koop, voor gratis | Hoax

 3. Martin

  Ja, ik krijg hem net ook binnen, nog leuker: Boven het Hotmail bericht staat letterlijk: Belangerijk! Stuur door! xD..

    /   Reply  / 
 4. Pingback: De 5 meest hardnekkige spammails | Hoax

 5. jeffrey

  hehe maar mensen zijn hier nogal dom mee
  ik kreeg dus die van hotmail op mn @home mail adres
  beetje wazig om hem daar heen te sturen vind je niet..
  mja sws zijn er veel te nepberichten.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>