Neukpartij clown Bassie is Best Hoax ‘08

Voor de laatste keer blikken we terug op het afgelopen jaar. Jullie hebben het gewild, en daarom is de vermeende clownsbaby van Bassie bekroond tot grootste broodje aap hoax van 2008. Bassie vangen, je taart is onderweg.

Bassie zorgde eind september voor veel consternatie. De vieze clown zou na een optreden van bil zijn gegaan met een veertig jaar jongere vrouw. Vervolgens zou de vrouw menen zwanger te zijn van de clown en via een rechtzaak alimentatie voor haar clownsbaby opeisen. Het verhaal blijkt een reclamespot voor verzekeringsmaatschappij Ohra.

Een terechte bekroning? Wij hadden liever gezien dat het Bigfoot apenpakje in de vriezer van twee Amerikanen de geschiedenis was ingegaan als uber-hoax van 2008. En daarom voor straf is Bassies taart ook nep.

Wat is de beste hoax van 2008?

  • Clown Bassie bezwangert vrouw (52%)
  • Openingsceremonie olympische spelen China (10%)
  • Terminaal patiënt vraagt plaat aan bij Giel (9%)
  • Ingevroren Bigfoot is apenpakje (7%)
  • Youtube doet de Rickroll (6%)
  • Nep-gast nept Jensen (5%)
  • Elvis leeft nog steeds, Groen Links doet kamervragen (4%)
  • Verliefde terrorist houdt vliegtuig aan de grond (4%)
  • Naaktfoto’s Sarah Palin (3%)
  • Iran kloont raket (2%)
Loading ... Loading ...

Lees ook: De 10 grootse hoaxen van 2008
Openingsceremonie olympische spelen, Naaktfoto’s Sarah Palin. Nog meer nepnaakt en fake-sekstapes, Nep-gast nept Jensen, Clown Bassie bezwangert vrouw, Iran kloont raket, Terminaal patiënt vraagt plaat aan bij Giel, Youtube doet de Rickroll, Elvis leeft nog steeds, Verliefde terrorist houdt vliegtuig aan de grond, Ingevroren Bigfoot is apenpakje

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>