Cabaretier helpt Carla Bruni bevallen

Carla Bruni is momenteel aan het bevallen in het ziekenhuis La Muette in Parijs.’ Dat berichtte de Franse zender Europe1 dit weekend, de bron van het gerucht bleek echter de Franse komiek Nicolas Cantaloup, die zijn lolbroek aan had.

Cantaloup, die bekend staat om zijn imitaties, deed vorige week de voormalige sport-presentator Peter Fulla na. Hij stond zogenaamd naast een arts die Bruni had helpen bevallen. De grap werd door diverse media serieus genomen.

De presidentsvrouw is deze herfst uitgerekend, dan weten we ook of het misschien een tweeling is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>