Hoax history: ‘Duizenden ufo-mysteries opgelost’ (YouTube)

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Volgens een theorie van hoogleraar Edgar Fouché zijn de meeste ufo waarnemingen gemakkelijk te verklaren. “Mensen verwarren een vliegende schotel vaak met de TR-3B, een ultrageheim Amerikaans gevechtvliegtuig.”

De TR-3B is een nucleair aangedreven vliegende driehoek. Het toestel kan van kleur en van uiterlijk veranderen of zelfs onzichtbaar worden voor het menselijk oog. Daarnaast zou het uitgerust zijn met een plasmaveld versneller, waardoor het toestel inclusief inzittenden met 90% verkleind kan worden, zodat radar het toestel bijna onmogelijk kan waarnemen.

Het geheime wapen zou ontwikkeld zijn op de Amerikaanse basis Area 51. Naast het Amerikaanse leger heeft ook het Israel de beschikking over de toestellen.

Hoogleraar Edgar Fouche beweert het toestel zelf te hebben ontworpen, maar na enkele jaren werd hij ontslagen. Jaren later spotte hij boven Parijs een zwarte lichtgevende driehoek, hij is ervan overtuigd dat dit zijn ontworpen vliegtuig moet zijn. Dus alle believers opgelet, als je volgende keer weer een ufo spot kan dat aluminiumhoedje gewoon op de kapstok blijven, het is dan gewoon een ordinaire TR-3B.

Lichtgevende driehoeken worden regelmatig overal ter wereld waargenomen. Zo zagen onlangs nog duizenden lunchende Amerikanen het over Manhattan vliegen. En ook is Israel werd de driehoek pas geleden nog gezien.

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>